Categorieën

Verzending binnen Nederland

Bestellingen met een minimale orderwaarde van € 15,00 exclusief verzendkosten worden standaard naar uw verzonden voor een bedrag van € 5,95 naar een adres in Nederland.

Bij bestellingen met een orderwaarde van € 35,00 of meer (exclusief verzendkosten) betaald u het lage vezendtarief van maar € 3,95 voor verzending naar een adres in Nederland.

Bij bestellingen met een orderwaarde van € 100,00 of meer (exclusief verzendkosten) betaald u geen verzendkosten.

Verzending naar België

Bestellingen met een minimale orderwaarde van € 15,00 exclusief verzendkosten worden standaard naar uw verzonden voor een bedrag van € 9,95 naar een adres in België.

Bij bestellingen met een orderwaarde van € 50,00 of meer (exclusief verzendkosten) betaald u het lage vezendtarief van maar € 5,95 voor verzending naar een adres in Belgié.

Bij bestellingen met een orderwaarde van € 100,00 of meer (exclusief verzendkosten) betaald u geen verzendkosten.

Minimale Orderwaarde

De minimale orderwaarde voor een bestelling in onze kaarsenwebshop Kaars & Sfeer bedraagt € 15,00 exclusief verzendkosten. Dit in verband met bijkomende kosten voor elke bestelling die verwerkt dient te worden door ons. Op deze wijze blijft de exploitatie van onze webwinkel rendabel.

Verzending en levertijd

Nadat u een bestelling heeft geplaatst in de webshop van Kaars & Sfeer ontvangt u van ons een bestelbevestiging. De normale leveringstermijn voor bestellingen in Nederland is 1-2 werkdagen.
Artikelen die niet in het magazijn, maar wel op voorraad zijn, worden eerst uit het hoofdmagazijn gehaald en worden binnen 3 - 4 werkdagen verzonden. Zodra we de bestelling hebben verzonden dan ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail.

Indien één of meerdere artikelen om wat voor redenen niet voorradig zijn, zullen wij u daar zo spoedig mogelijk over informeren. U krijgt op dat moment een indicatie van de extra levertijd.

Retourneren

Mocht u onverhoopt toch willen afzien van uw aankoop of bevallen de artikelen u niet, dan kunt u dit kenbaar maken bij Kaars & Sfeer via het versturen van een e-mail en gebruik te maken van het Retourformulier. Retourneren zonder voorafgaande afstemming en overeenkomst met Kaars & Sfeer kunnen door ons geweigerd worden.

Tevens dient u in geval van retourneren hiervan melding te maken binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling, anders verloopt uw recht op teruggave van uw aankoopbedrag. De kosten voor verzending van de retouropdracht komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen.

Mocht een bestelling door u niet in goede orde ontvangen zijn, wilt u dit dan melden via de e-mail en dan zal er in overleg met u een passende oplossing worden gezocht.

Termijn waarbinnen te retourneren - Afkoelingsperiode


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het(de) product(en) retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kaarsensfeerl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het(de) product(en) reeds in goede orde retour ontvangen is.