Contactgegevens / Over ons

Informatie over Kaars & Sfeer

Welkom bij online kaarsenwinkel van Kaars & Sfeer. Wij verkopen een ruim assortiment handmade kaarsen welke u gemakkelijk en snel online kan bestellen.

Service en kwaliteit zijn voor ons heel erg belangrijk, daar doen we het uiteindelijk voor. Immers de tevredenheid van de klant draagt voor een heel groot deel bij aan het succes van onze onderneming.
De artikelen die wij aanbieden zijn met veel zorg en gevoel voor huiselijke sfeer uitgezocht.

Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn of wenst u graag met ons in contact te komen, dan kan dat via:
Telefoonnummer: 06-30082432
E-mailadres: info(@)kaarsensfeer.nl  

Kaars & Sfeer verkoopt alleen kaarsen die op een ambachtelijke wijze vervaardigd zijn. Al onze kaarsen zijn handgemaakt. Doordat wij alle kaarsen zelf maken kost dat enige tijd, maar daardoor is elke kaars wel uniek en heeft elke kaars weer een andere uitstraling.
Doordat wij de kaarsen met veel aandacht en met de beste grondstoffen vervaardigen, kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande producten. Als u een kaars via onze webshop besteld, heeft deze doorgaans meer branduren dan een machinaal gefabriceerde kaars. Dit komt doordat wij extra stearine toevoegen aan onze kaarsen. Hierdoor heeft een kaars ook minder last van roetwalmen.


Kaars & Sfeer is onderdeel van De Kaarswinkel

Kamer van Koophandel 37163647
BTW NL191733337B01

Pinkewad 9
1132 NC  Volendam
 

Disclaimer:
Het branden van kaarsen in uw eigen omgeving en gebruik van de producten uit de webshop van Kaars & Sfeer is voor eigen risico.
Kaars & Sfeer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade als gevolg van het gebruik ervan.