Stompkaarsen Rustiek - Rustieke stompkaarsen in verschillende kleuren en maten

Rustieke Stompkaarsen

De rustieke stompkaarsen zijn haast niet meer weg te denken uit totaal aan aangeboden kaarsenassortiment. Doordat onze handgemaakte kaarsen van de beste kwaliteit zijn en uitstekende brandeigenschappen mogen deze kaarsen niet ontbreken in uw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in een uiteenlopende trendy kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen. Ze zijn beschikbaar van groot tot klein en van breed tot smal. Zodoende zit er altijd wel een kaars tussen die aan uw wensen voldoet en wordt u in de gelegenheid gesteld om eindeloos te combineren met allerlei andere soorten kaarsen.
 

Trendy Rustieke Kaarsen

De Rustieke (stomp) kaarsen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waaronder in onze online kaarsenwinkel. Door een speciale productie techniek ontstaat het gebroken effect van de rustieke kaars, deze zorgt ervoor dat er een ruw exterieur gecreëerd wordt.
Normale kaarsen zijn strak van exterieur en glimmend waardoor deze een moderne uitstraling hebben. Bij de rustieke kaars wordt dit effect doorbroken en doordat hij in verschillende maten en trendy kleuren verkrijgbaar is, kan men vele combinaties maken en een rustieke sfeer creëren. Deze kaarsen zijn bijvoorbeeld prima te combineren met de rustieke bolkaars.

 

Groot assortiment Rustieke Stompkaarsen

Al onze Handmade stompkaarsen hebben een mooie vlam, roken en roeten niet en hebben een gegarandeerde brandtijd. Het assortiment rustieke stompkaarsen is zeer uitgebreid. Kenmerken van het assortiment zijn de grote diversiteit aan kleuren en maten, waardoor Kaars & Sfeer beschikt over een prachtig en variërend aanbod.