Bolkaarsen - Kaarsen in bolvorm in verschillende kleuren

In onze webwinkel vindt u een volledig assortiment bolkaarsen. Deze zijn van dezelfde kwaliteit als van Bolsius, mogelijk zelfs beter door het gebruik van de beste grondstoffen. Verkrijgbaar in verschillende maten en allerlei trendy en eigentijdse kleuren. De aparte bolvorm van dit soort kaars is een leuk alternatief op de normale cilindervormige kaarsen en kan in verschillende maten en kleuren gekocht worden. Het totale assortiment bestaat maar liefst uit meer dan 12 kleuren en heeft 2 verschillende afmetingen:
Ø 100 mm   Ø 80 mm 

Deze bolkaarsen zijn bij ons online voordelig en snel te bestellen.
 

De bolkaars als leuke decoratie in uw interieur

Doordat deze kaarsen een unieke vorm hebben, is de bolkaars populair voor het opmaken van een kaarsenplateau in combinatie met kaarsen van een ander vorm en afmetingen en zijn ze geschikt voor elk interieur. Doordat deze kaars anders is biedt het afwisseling in uw huis en interieur. De bolkaarsen hebben allemaal een rustieke en robuuste uitstraling.
Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi kaarsenplateau ingerichte met een aantal hoge stompkaarsen en daarnaast aanvullen met verschillende maten bolkaarsen bestaande uit een veelvoud van kleuren. Zodoende zijn de mooiste combinatie te bedenken, denk hierbij aan verschillende grijstinten en gebroken witte bolkaarsen of bolkaarsen met een ivoorkleur.


Kwaliteit van Handmade kaarsen

Door gebruik van kwalitatief hoogstaande grondstoffen en door de hoge kwaliteitseisen druipen en roeten deze kaarsen niet.Het is de garantie dat elke bolkaars van topkwaliteit is. Vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, rook- en roetarm.