Verzenden & retourneren


GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND

Bestellingen vanaf € 75,00 exclusief verzendkosten worden gratis naar uw verzonden op een adres in Nederland.


VERZENDING
BINNEN NEDERLAND

Verzending binnen Nederland worden bezorgd door PostNL. Bezorging wordt verricht voor een vast laag tarief van € 6,50

Bij bezorging via PostNL duurt het 1 à 2 werkdagen voordat het pakket, nadat wij het bij PostNL hebben afgeleverd, bezorgd op een adres in Nederland.


VERZENDINGEN NAAR HET BUITENLAND

Leveringen naar België, Duitsland en Luxemburg nu ook mogelijk tegen een scherp tarief van
€ 11,95 tot 30 kg via PostNL.
Voor leveringen naar andere landen verzoeken wij u contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij kunnen op dat moment dan de voordeligste tarieven berekenen.

Verzending naar Frankrijk kost € 13,95.


BRIEVENBUS POST

Voor kleine zendingen die via brievenbus post verzonden kunnen worden, het gaat dan voornamelijk op producten die wij verkopen voor het zelf maken van kaarsen, hanteren wij de volgende bezorgkosten conform onderstaan schema:

0      - 20       gram      € 1,80
21    - 50       gram      € 2,70
51    - 100     gram      € 3,60
101  - 250     gram      € 4,50
Let op!
Deze tarieven gelden alleen voor artikelen die wij verkopen voor accessoires of voor het zelf vervaardigen van kaarsen. Indien u een bestelling plaats met door ons gemaakte kaarsen zal deze altijd via pakketpost verzonden worden. Zie voor tarieven bovenaan op deze pagina.


LEVERTIJD
De bestelling wordt door ons na ontvangst van betaling bij De Kaarswinkel, mits het artikel voorradig is, binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Indien één van de artikelen niet voorradig is, zal De Kaarswinkel u daar zo spoedig mogelijk over informeren. U krijgt op dat moment een indicatie van de extra levertijd.


RETOURNEREN


Mocht u onverhoopt toch willen afzien van uw aankoop of bevallen de artikelen u niet, dan kunt u dit kenbaar maken bij De Kaarswinkel via het versturen van een e-mail, danwel aanmaken van een ticket in ons systeem. U dient hiervoor wel ingelogd te zijn.
Tevens dient u in geval van retourneren hiervan melding te maken binnen 14 werkdagen na ontvangst van u bestelling, anders verloopt uw recht op teruggave van uw aankoopbedrag.

Mocht een bestelling door u niet in goede orde ontvangen zijn, wilt u dit dan melden via de mail en dan zal er in overleg met u een passende oplossing worden gezocht.


TERMIJN WAARBINNEN TE RETOURNEREN - AFKOELINGSPERIODE

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


MODELFORMULIER HERROEPINGSRECHT

Download hier het formulier om een retourzending te melden.HERROEPINGSRECHT NIET VAN TOEPASSING

Producten die u via deze webwinkel koopt en welke op maat volgens de door u aangegeven specificaties zijn gemaakt. Het herroepingsrecht is op deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.