Betaalmethoden

Algemeen 

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze kaarsen webshop.
Onze kaarsenwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En 'veilig' houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.  Maximaal beveiligd dus!


iDeal 

Via onze betalingspartner CCV Payments kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van iDeal. CCV is de zogeheten internet-kassa waar onze webshop gebruik van maakt. CCV verzorgt de communicatie met de banksystemen en verwerkt de betaling. CCV is internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank en zorgt voor een juiste en veilige afhandeling van al uw betalingen.

  

 

Bancontact / Mister Cash

Deze online betaalmethode is voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

  


PayPal*
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij Kaars & Sfeer.
Tevens kunt u via Paypal uw bestelling betalen via uw credit card.

* De kosten voor gebruik van paypal bedragen 1,75% over het totale orderbedrag.

 
  
  

Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Kaars & Sfeer, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens
Rabobank:     1201.40.438
T.n.v.:            Kaars & Sfeer
Plaats:            Volendam
IBAN:              NL 45 RABO 01201 40 438
BIC/SWIFT:     RABONL2U